«Επικίνδυνες» εικόνες σε παιδική χαρά: «Απρεπή σκίτσα, σύριγγες και… αιωρούμενες τάβλες»

παιδική

Για την απαράδεκτη εικόνα που έχει η δημοτική παιδική χαρά, κοντά στο ξενοδοχείο «Atlantis», κάνει λόγο κάτοικος του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ίδια, οι κάτοικοι, καθώς και τα παιδιά και βρέφη του κέντρου «ανέχονται», όπως σχολιάζει, την εικόνα ενός απαράδεκτου, και – αν μη τι άλλο – επικίνδυνου χώρου.

Όπως σχολιάζει η ίδια, ως κάτοικος του κέντρου, ένα παιδί, δεν έχει πολλές επιλογές διασκέδασης και για να μεταβεί με το παιδί της στον Καράβολα, πρέπει να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό της, έχοντας πρόβλημα με το πάρκινγκ.

Οι φωτογραφίες που αποστέλλει στο neakriti.gr είναι μόνο ενδεικτικές της κατάστασης την οποία και περιγράφει, αναφέροντας:

«Όλοι μαζί ανεχόμαστε αυτήν την εικόνα! Ο κανιβαλισμός! Τα απρεπή σκίτσα στην τσουλήθρα, οι τάβλες ίσως με καρφιά παρατημένες, δεν ξέρω από ποιον, οι σύριγγες, οι αιωρούμενες τάβλες στα κεφάλια των παιδιών, τα κόπρανα των σκύλων… Όλα αυτά συνθέτουν κατά τα αλλά ένα σχετικά νέο χώρο αναψυχής για παιδάκια»

Ενώ, όπως καταλήγει «Δεν ξέρω αν η οριοθέτηση – περίφραξη αυτού του χώρου θα μειώσει αυτή τη μορφή που μας θλίβει όλους».

Δείτε τις εικόνες:

Πηγή: neakriti.gr