Ενισχύονται με επιπλέον προσωπικό Αστυνομικά Τμήματα της Π.Ε Ηρακλείου

Έκτακτες μεταθέσεις για 14 Αστυνομικούς για να ενισχύσουν την δύναμη στα Αστυνομικά Τμήματα Φαιστού, Αστερουσίων και Ηρακλείου

Με επιπλέον 14 Αστυνομικούς αναμένεται να ενισχυθούν τρία Αστυνομικά Τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου έπειτα από απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι έκτακτες μεταθέσεις έρχονται θα αυξήσουν στην Δύναμη των υπηρεσιών αλλά και να προσδώσουν αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες έπειτα από τα φαινόμενα ανομίας που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Μεσαράς. Εκ των δεκατεσσάρων Αστυνομικών, 7 εξ΄αυτών θα τοποθετηθούν στο Α.Τ. Φαιστού (Μοίρες), 5 στο Α.Τ. Αστερουσίων (Πύργος) και 2 στο Β΄ Α.Τ. Ηρακλείου που εδρεύει στον Άγιος Μύρωνας.

Ο δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης σημείωσε: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, κ. Νικόλαο Σπυριδάκη, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας για στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με επιπλέον προσωπικό, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στον Δήμο Γόρτυνας, αλλά και σε όμορους Δήμους.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Δήμος μας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση στον νομό Ηρακλείου, με περιοχές που στο πρόσφατο παρελθόν ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από φαινόμενα παραβατικότητας, εκφράζουμε την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται με στόχο την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στην περιοχή μας, θα έχει και συνέχεια. Από την πλευρά μας, ως δημοτική αρχή, θα δείξουμε τον ίδιο ζήλο, ώστε οι δημότες μας να νιώσουν ξανά ασφαλείς» τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας,  Λευτέρης Κοκολάκης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις