Υπεγράφη η σύμβαση για την «Αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου δημοτικού γηπέδου Γέργερης»

Την σύμβαση για την «Αποκατάσταση αγωνιστικού χώρου δημοτικού γηπέδου Γέργερης» στο Δήμο Γόρτυνας με προϋπολογισμό 360.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Έφη Κουτεντάκη, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Αντιδήμαρχος Γόρτυνας Στέλιος Σηφάκης, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας Νίκος Λυδάκης, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης και το στέλεχος της υπηρεσίας Μάνος Γωνιανάκης.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεσθούν αφορούν στην κατασκευή νέου αγωνιστικού χώρου με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Στο γήπεδο θα γίνουν εργασίες υπόβασης (στραγγιστήρια) με αδρανή υλικά για να δοθούν οι κλίσεις, ώστε να μπορέσει ο αγωνιστικός χώρος να υποδεχτεί τον συνθετικό χλοοτάπητα σε σταθερή επιφάνεια και διαμορφωμένη επιφάνεια. Επίσης θα επισκευαστεί ένα μέρος της υπάρχουσας περίφραξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενημέρωση στον Δήμο Κισσάμου για τα υγειονομικά πρωτόκολλα