Πατέρας 3 παιδιών ο νεκρός στο δυστύχημα στη Μεσαρά - Στην εντατική η σύζυγος του

Έναν ακόμη νεκρό θρηνεί η τοπική κοινωνία της Μεσαράς, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα ένας 34χρονος πατέρα και σύζυγος να χάσει τη ζωή του.

Το δυστύχημα έγινε όταν δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας, συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Στο ένα επέβαινε ο άτυχος Γιάννης Κατσούνας μαζί με τη σύζυγό του, τα δύο τους παιδιά και έναν ακόμη άνδρα, με τον άτυχο πατέρα να τραυματίζεται σοβαρά και να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, επέβαιναν σύμφωνα με αστυνομική πηγή, δύο άνδρες οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η σύζυγος του θύματος

Η 29χρονη σύζυγος του άτυχου Γιάννη, τραυματίστηκε σοβαρά και μόλις έφτασε στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο και από εκεί στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται.

Στη χειρουργική του Βενιζελείου νοσηλεύονται οι υπόλοιποι τρεις άνδρες του τροχαίου (ένας που επέβαινε στο ΙΧ της οικογένειας και δύο που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα). Τα παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ με το ένα από αυτά, ένα κοριτσάκι 9 ετών, να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό του Γιάννη και αγωνιά για τη ζωή της συζύγου του και όλοι εύχονται να γίνει γρήγορα καλά όπως και όλοι οι τραυματίες.

Από την πλευρά η ΕΛ.ΑΣ θα διερευνήσει τα αίτια του τροχαίου που είχε ως συνέπεια να καταγραφεί ο πέμπτος νεκρός στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους.

Πηγή: creta24.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις