«Έπεσαν» οι υπογραφές για τρία νέα έργα

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τρία νέα έργα

Υπογράφηκαν εχθές Παρασκευή 28/8, ανάμεσα στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Mανώλη Κοκοσάλη και των αναδόχων εταιρειών, μια σειρά από έργα τα οποία θα υλοποιήσει ο Δήμος.

Το πρώτο έργο του οποίου ανάδοχος είναι η εταιρεία Μηνάς Μανιαδής – Εμμανουήλ Παπαδοκαλάκης Ο.Ε. , αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων και είναι προϋπολογισμού 256.000 ευρώ.

Στο δεύτερο έργο ανάδοχος είναι η εταιρεία LYDAKIS construction co . Το έργο αφορά την κατασκευή Δικτύων αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων στις τοπικές κοινότητες Αστρακών και Αστριτσίου και είναι προϋπολογισμού 960.000 ευρώ( χωρίς Φ.Π.Α.).

Στο τρίτο έργο ανάδοχος είναι η εταιρεία ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ . Το έργο αφορά συμπληρωματικό υποέργο στο πλαίσιο του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΡΗΜΑΜΠΕΛΛΑ Δ. ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ», περιλαμβάνει συμπληρωματικές εργασίες κατασκευής οπλισμένου επιχώματος (οπλισμός με γαιωπλέγματα), αποστραγγιστικών στρώσεων και κατασκευή συρματόσακκων για προστασία του πρανούς έναντι διάβρωσης και είναι προϋπολογισμού 612.195 ευρώ.

Δήμος Αρχανών Αστερουσίων

Περισσότερα σε Ειδήσεις