Σταματούν οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη

Σταματά, σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση του λιμενικού Σώματος, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνταν βορειοδυτικά της Κρήτης…

Πέρασαν τέσσερις ημέρες από τη στιγμή που το σκάφος με το οποίο ήθελαν να περάσουν στην Ιταλία και στο οποίο βρίσκονταν με ακόμη ένα άτομο, αναποδογύρισε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, ανοιχτά της Κισσάμου, όταν στις Λιμενικές Αρχές, σήμανε συναγερμός για τη διάσωση ενός νεαρού ναυτικού, περίπου 25 ετών, ο οποίος έπεσε από σκάφος, με το Λιμενικό των Χανίων να αναλαμβάνει τον συντονισμό της επιχείρησης για τη διάσωσή του.

Λίγο αργότερα ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού, διασώθηκε ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον περίμενε στο λιμάνι. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άνοιξαν σήμερα οι πύλες των αεροδρομίων της χώρας για απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία

Όπως είπε σε δήλωσή του ο 25χρονος υπήρχαν ακόμα τέσσερα άτομα που αγνοούνταν όλες αυτές τις ημέρες από το Λιμεναρχείο με τη συμμετοχή παραπλέοντων σκαφών ενώ έρευνες γίνονταν και στην ξηρά από περιπολικά οχήματα του λιμενικού και πεζοπόρα τμήματα του Ερυθρού σταυρού.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κανένα ίχνος ζωής με τις ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί να εξανεμίζονται.

Πηγή: cretapost