Πρόσκληση στους Οινουσσίους των ΗΠΑ απηύθυνε ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ

Πρόσκληση στους Οινουσσίους των ΗΠΑ απηύθυνε ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Δανιήλ απηύθυνε πρόσκληση στους Οινουσσίους των ΗΠΑ. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, η πρωτοβουλία έχει στόχο να φέρει πιο κοντά τους απόδημους και να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για την ιστορία και το μέλλον του νησιού.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συμπατριώτες, Καλημέρα και καλό Σ/Κ!

Θα ήθελα μέσα από αυτήν την ανάρτηση να προσκαλέσω ΟΛΟΥΣ τους Οινουσσίους των ΗΠΑ να οργανώσουμε μια μεγάλη τηλεδιάσκεψη με νέους και μεγαλύτερους Αιγνουσιώτες της Αμερικής και να ξεκινήσουμε με την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας μια πολύπλευρη συζήτηση για την ιστορία και το μέλλον της Αιγνούσας. Προσκαλώ τους συλλόγους, συνδέσμους, ομάδες, ενορίες των Οινουσσίων Αμερικής να μας δώσουν στοιχεία (emails) για να κάνουμε μια αρχή».

“Dear Oinoussians in America, I’ d like to invite you, all the Oinoussians to organize together a major teleconference between Oinousses and USA. I invite all the local Oinoussian communities/groups/greek-orthodox parishes to join this meeting and inaugurate a dialog for our roots and our future”!