Ολοκληρώθηκαν οι τοιχογραφίες στην προβλήτα του λιμανιού

Ολοκληρώθηκαν οι τοιχογραφίες στην προβλήτα του λιμανιού

Ολοκληρώθηκαν οι τοιχογραφίες στην προβλήτα του λιμανιού του Αγίου Ευστρατίου με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό, την κατάδυση, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Urban Act επισκέπτεται το νησί του Αγίου Ευστρατίου στο πλαίσιο της δράσης ´Χρώμα στα νησιά´ που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Αγίου Ευστρατίου, σε συνεργασία με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets και τα σπρέι Flame.

Η φετινή δράση ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή του κόσμου που στην πλειοψηφία τους ήταν παιδιά. Στους μικρούς μας καλλιτέχνες, που πειραματίστηκαν με τα ποικίλα χρώματα, μοιράστηκαν συλλεκτικά πόστερ καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο με θέμα το ποδήλατο. Μια πρωτοβουλία του κυρίου Κυριάκου Ιωσηφίδη, συντονιστή προγραμμάτων της ομάδας urban act.

Image removed.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί θερμά τους καλλιτέχνες Kez και Same84, τον Κυριάκο Ιωσηφίδη, συντονιστή προγραμμάτων urban act για την πολυετή και δημιουργική συνεργασία, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets για την στήριξη μέσω της χορηγίας μετακίνησης της ομάδας των καλλιτεχνών.

Image removed.

Image removed.

Image removed.

Δήμος Αγίου Ευστρατίου

Περισσότερα σε Ειδήσεις