Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Κρούσμα στη Μόρια: Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης

Κρούσμα στη Μόρια: Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης

Mετά το κρούσμα κορoνοϊού σε 40χρονο Σομαλό μετανάστη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών (ΚΥΤ) στη Μόρια, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη υπό τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου.

Σήμερα μεταβαίνει στη Μυτιλήνη και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας για να συμμετάσχει στη σύσκεψη 12.00 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και να εποπτεύσει τα κλιμάκια που πραγματοποιούν δειγματοληψίες για μοριακά τεστ στο ΚΥΤ της Μόριας.

Ποιοι θα μετάσχουν 

Στη σύσκεψη για τον επιχειρησιακό συντονισμό και την ετοιμότητα των υγειονομικών σχηματισμών και δομών της Λέσβου, για την αντιμετώπιση και διαχείριση των θετικών αλλά και ύποπτων περιστατικών Covid-19, θα μετάσχουν επίσης ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» κ. Γιώργος Καμπούρης, η Υπεύθυνη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ (ΟΔΙΚ-ΕΚΑΒ) κυρία Αναστασία Ζυγούρα, ο Υπεύθυνος του Τομέα του ΕΚΑΒ της Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καυλακώνης ενώ θα παραστούν στελέχη των εμπλεκομένων Τοπικών & Περιφερειαρχών Αρχών καθώς και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου αλλά και του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ