Λογοθέτης για Καρά Τεπέ: «Δεν κινδυνεύει κανείς από τα καιρικά φαινόμενα»

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Μάνος Λογοθέτης δήλωσε σε συνέντευξη του πως δεν κινδυνεύει κανείς από τα καιρικά φαινόμενα στο Καρά Τεπέ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Μάνος Λογοθέτης, στο ραδιοφωνικό σταθμό της «Ν», τοποθετήθηκε για την κατάσταση στη δομή του Καρά Τεπέ αλλά και για τις εργασίες που πραγματοποιούνται με στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δομής.

Ειδικότερα, με αφορμή τις φωτογραφίες αλλά και τις καταγγελίες των προσφύγων που διαμένουν στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ για τις συνθήκες διαβίωσης σε συνάρτηση με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ο κ. Λογοθέτης σχολίασε δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως στο Καρά Τεπέ «δεν κινδυνεύει κανείς από τα καιρικά φαινόμενα».

Παράλληλα, ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση υποδομών στα ΚΥΤ όλων των νησιών». Ο κ. Λογοθέτης επεσήμανε ότι επί δύο μήνες έγινε προετοιμασία διαχείμασης, ώστε να τοποθετηθεί πάτωμα στις σκηνές, αλλά και πέτρες περιμετρικά τους για να μην κινδυνεύουν από τον αέρα.

Συμπλήρωσε ότι τοποθετούνται συνεχώς ντουζιέρες και ότι ο προσωρινός καταυλισμός έχει γίνει εργοτάξιο ώστε να συνεχίζονται τα έργα αναλόγως των αναγκών. Εκτός από τη βελτίωση των συνθηκών, πρόσθεσε, ότι το υπουργείο κινείται στην κατεύθυνση της αποσυμφόρησης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις