Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί υγειονομικών και στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Έκκληση απηύθυνε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός υγειονομικών που αναβλήθηκε

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί υγειονομικών στον Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τις αναβολές εμβολιασμού περίπου 450 υγειονομικών του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Η αναβολή είναι για μια περίπου εβδομάδα, καθώς είχε ανακοινωθεί ότι τα εμβόλια θα φτάσουν στο νησί στις 4 Ιανουαρίου και ο εμβολιασμός θα ξεκινούσε την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 5 Ιανουαρίου. Η καθυστέρηση σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γίνεται για να βελτιωθεί ο τρόπος ασφαλούς μεταφοράς του εμβολίου στα μικρά νησιά.

Την ίδια στιγμή, στην χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν 6 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Αιγαίου ενώ 18 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική Covid-19 στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και δύο στην ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Έκκληση για εμβολιασμό των υγειονομικών απηύθυνε η Ματίνα Παγώνη

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ANT1, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, απηύθυνε έκκληση για τον άμεσο εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού της χώρας διαψεύδοντας παράλληλα τις ανακοινώσεις του υπουργείου πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά.

Μάλιστα, η κ. Παγώνη παρέθεσε ως παράδειγμα το νοσοκομείο “Γεννηματάς” όπου είχαν προγραμματιστεί 450 εμβολιασμοί σε ολόκληρο το προσωπικό και αναβλήθηκαν.

Απευθυνόμενοι, όπως είπε στο υπουργείο, δεν έλαβαν καμία απάντηση. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά νοσοκομεία της επαρχίας, τόνισε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις