Ηρωίνη και όπλα στο λεβητοστάσιο σπιτιού στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (02-06-2020) στη Μυτιλήνη, μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 27χρονος στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του, στιλέτο με λάμα μήκους -9- εκατοστά.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία όπου διαμένει ο 27χρονος στη Μυτιλήνη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν, νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -13- γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ. Επίσης, στο λεβητοστάσιο του σπιτιού βρέθηκε κρυμμένη, νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους -54,2- γραμμαρίων.

 

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, οι παραπάνω ποσότητες ηρωίνης ανήκαν στον παραπάνω δράστη και προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην οικία βρισκόταν και ο 35χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους -1,4- γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, το χρηματικό ποσό, η ζυγαριά, το στιλέτο, καθώς και κινητό τηλέφωνο και ένα ακόμη μαχαίρι που βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvosnews.net

Περισσότερα σε Ειδήσεις