Επαναλειτουργεί 2,5 χρόνια μετά ο μαγνητικός τομογράφος στο Βοστάνειο

Βοστάνειο

Επαναλειτουργεί μετά από διάστημα δυόμιση περίπου ετών παύσης λειτουργίας του, ο Μαγνητικός Τομογράφος στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης .

Όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Βοστάνειου , εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η συνεργασία του Νοσοκομείου με Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών.

θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλοι οι εσωτερικοί ασθενείς που χρήζουν ελέγχου με MRI. Επιπλέον, θα πραγματοποιούνται Μαγνητικές Τομογραφίες και για συγκεκριμένο αριθμό εξωτερικών ασθενών. Τα ραντεβού θα κλείνονται επιτόπου στη Γραμματεία του Αξονικού-Μαγνητικού Τομογράφου, (καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-14.00) με απαραίτητη και απαρέγκλιτη προϋπόθεση την προσκόμιση παραπεμπτικού από το θεράποντα ιατρό του ασθενούς.

Όπως σημειώνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου “Η επίλυση του προβλήματος, εντάχθηκε στις πρωταρχικές προτεραιότητές μας και κατόπιν πρωτοβουλίας του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Χριστόφορου Θεοδώρου και άριστης συνεργασίας με την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.Έχοντας την ευαισθησία και αναγνωρίζοντας την αδιαμφισβήτητη αξία του πολύτιμου αγαθού της υγείας συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νησιού μας, παρέχοντας ακόμη ένα όπλο για την έγκυρη και ακριβή διάγνωση ασθενειών.”

Πηγή: vorioaigaioert.gr