Διήμερο δραστηριοτήτων με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ολοκληρώθηκε το διήμερο δραστηριοτήτων της Τομεακής Οργάνωσης Λέσβου της ΚΝΕ με αφορμή της Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών.  Την Παρασκευή 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στο γήπεδο των ΕΠΑΛ με σύνθημα “ Καρφώνουμε ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά”. 

Το διήμερο δράσεων συνεχίστηκε το Σάββατο 27 Ιούνη,  με σύσκεψη – παρουσίαση της μπροσούρας της Επιτροπής κατά των ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ, στο πάρκο Χατζηδήμου όπου μίλησε ο γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Λέσβου της ΚΝΕ, Δημήτρης Ευσταθίου.

Στην ομιλία του ανέδειξε γιατί φέτος η συζήτηση αυτή ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά χρειάζεται να ανοίξει πιο πλατιά μέσα στη νεολαία με βάση τα δεδομένα που διαμόρφωσε η περίοδος της καραντίνας.

Τόνισε ότι ” μέσα σε αυτό το διάστημα οξύνθηκαν τα αίτια, όπως η ανασφάλεια, ο φόβος, η αβεβαιότητα που οδηγούν τους νέους στη χρήση. Ακόμα, έθεσε πως η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στην οποία τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ δίνουν όλες τους τις δυνάμεις, σημαίνει πρώτα από όλα πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού που γεννά και αναπαράγει αυτό το κοινωνικό φαινόμενο, αφού γεννά τεράστια αδιέξοδα στην καθημερινότητα των νέων.”

Πηγή: voreioaigaioert.gr