Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020
Αρχική Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Συναγερμός για κρούσματα σε βρεφονηπιακό σταθμό και Γυμνάσιο στα Τρίκαλα

Συναγερμός για κρούσματα σε βρεφονηπιακό σταθμό και Γυμνάσιο στα Τρίκαλα

  • Κρούσματα κορονοϊού σε παιδικό σταθμό και Γυμνάσιο

Συναγερμός στα Τρίκαλα. Βεβαιώθηκε κρούσμα σε εργαζόμενο σε βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς και σε ένα Γυμνάσιο εντός της πόλης των Τρικάλων.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο “Λέσχη 97,6” το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου “ο Δήμος Τρικκαίων από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε συνεχή σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Με πιστή τήρηση των προβλεπομένων, των νόμων, των πρωτοκόλλων, έγινε ήδη από το πρωί της Τρίτης, απολύμανση στους χώρους του σχολείου και του βρεφονηπιακού σταθμού. Επίσης γίνεται πρόσθετη ιχνηλάτηση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς – κηδεμόνες, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των δύο μονάδων”.

Οδηγίες ΕΟΔΥ

Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες, ενώ και στο Γυμνάσιο ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία. Με νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ θα τηρηθεί κάθε πρωτόκολλο σχετικά με τη λειτουργία των δύο μονάδων. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ακης Αναστασίου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις δύο μονάδες, επιβλέποντας την υλοποίηση των εφαρμοζόμενων μέτρων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ