Μύλος των Ξωτικών: Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα

Οι γιορτές των Χριστουγέννων κοντεύουν, με τους περισσότερους δήμους της χώρας να προσπαθούν να σκεφτούν τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να δώσουν χαρά και να βάλουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα τους πολίτες, έστω και με ψηφιακό τρόπο.

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα αποτελεί σήμα κατατεθέν της έναρξης των Χριστουγέννων, με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να επισκέπτονται κάθε χρόνο, και για όλη την περίοδο των εορτών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας.

Από τον Δεκέμβριο του 2011, οπότε άνοιξε τις πύλες του, παραμένει η πρώτη επιλογή για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία που χαρίζει στους επισκέπτες του το «σπίτι» της χαράς, των ονείρων και του κεφιού.

Ποικίλα παιχνίδια, νόστιμες γεύσεις, γιορτινά τραγούδια, εκδηλώσεις - δράσεις, πολλή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικες φιγούρες, όπως ο Αϊ-Βασίλης και ξωτικά, είναι μερικά από εκείνα τα συστατικά που δίνουν στον Μύλο μια απίστευτα γιορτινή αύρα.

Ψηφιακές εκδηλώσεις στον Μύλο των Ξωτικών

Ωστόσο, φέτος η πανδημία του κορονοϊού έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα και τις συνήθειες των πολιτών ‒ μία από αυτές είναι και η μη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών. Ο Δήμος Τρικκαίων, όμως, δεν έμεινε άπραγος και θέλησε να δώσει γιορτινό κλίμα στην «πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» ακόμη και εν μέσω των πρωτόγνωρων αυτών συνθηκών.

Μύλος των Ξωτικών

Η e-trikala Α.Ε., με την χρήση της τεχνολογίας, ετοίμασε ένα πλαίσιο εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, που θα μοιράσει χαμόγελα και αγάπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ψηφιακών εκδηλώσεων:

Από την ερχόμενη εβδομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα του Μύλου των Ξωτικών http://www.milosxotikon.gr/, οι πολίτες όλης της χώρας θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να συμμετάσχουν σε γιορτινές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ

Από τις ιστοσελίδες

  • του Μύλου των Ξωτικών www.milosxotikon.gr και
  • του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr

θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση εικόνων από το στολισμένο και φωτεινό κέντρο των Τρικάλων και το Φρούριο.

στολισμένα Τρίκαλα

SANTA RADIO – ΓΙΝΕ Ο DJ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Το Santa Radio θα αναμεταδίδει χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια του δήμου να δώσει λίγη ζεστασιά και γιορτινό αέρα στον κόσμο.

Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, στέλνοντας την δική τους λίστα στο [email protected], ώστε να παίξει στα ηχεία της πόλης και στο Santa Radio!

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ SANTA RADIO

Στον ίδιο ραδιοσταθμό των Χριστουγέννων, το Santa Radio, θα ακουστούν και οι παιδικές ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα.

Τα μικρά παιδιά, με την βοήθεια των γονιών τους, μπορούν να στείλουν τις ευχές τους στο [email protected] για να ακουστούν και αυτές στα ηχεία της πόλης και στο Santa Radio, ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

Ακόμη μια έκπληξη περιμένει τα μικρά παιδιά! Ο Δήμος Τρικκαίων τούς δίνει την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας www.milosxotikon.gr και να μιλήσουν ζωντανά, μέσω βιντεοκλήσης, με τον Αϊ-Βασίλη, ο οποίος θα βρίσκεται στον παραμυθένιο Μύλο των Ξωτικών!

Μύλος των Ξωτικών - Σπίτι Αϊ-Βασίλη

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ – 2021

Μία άλλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί είναι η live γιορτή πυροτεχνημάτων για την αλλαγή του χρόνου από το Φρούριο των Τρικάλων, μέσω της ιστοσελίδας www.milosxotikon.gr

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός θα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:

  • Στολισμός μπαλκονιού διαμερίσματος
  • Στολισμός μονοκατοικίας

Οι όροι και οι προϋποθέσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μύλου των Ξωτικών και οι φωτογραφίες σε διαδικτυακή πλατφόρμα.

Δικαίωμα ψήφου θα έχει κάθε πολίτης και επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών, έτσι ώστε να προκύψουν τρεις τυχεροί νικητές από κάθε κατηγορία, οι οποίοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα, τα οποία αναμένεται ανακοινωθούν σύντομα.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, μπορούν να στέλνουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Περισσότερα σε Ειδήσεις