Επιμένουν οι γονείς της 16χρονης - "Μας σκότωσαν το παιδί"

«Μας σκότωσαν το κορίτσι», υποστηρίζει η μητέρα της 16χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στα Τρίκαλα. «Περιμέναμε να έρθει η Μαρία, ξαφνικά άκουσα φωνές», είπε η μητέρα στο trikalaola.gr, προσθέτοντας ότι βγήκε από το σπίτι φωνάζοντας «Μαρία-Μαρία».

Η αστυνομία ρώτησε τη μητέρα γιατί φωνάζει και εκείνη απάντησε ότι άκουσε φωνές από ένα κοριτσάκι που της φάνηκε ότι είναι η κόρη της.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπορεί να προσδιορίσει τις συνθήκες της πτώσης, ωστόσο ενισχύεται το σενάριο της αυτοκτονίας.

Πάντως, η έρευνα συνεχίζεται, αφού αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί με ποιον μίλησε η άτυχη Μαρία αμέσως αφότου αποβιβάσθηκε από το αυτοκίνητο του αστυνομικού κοντά στο σπίτι της, λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της.

Παράλληλα, ερευνώνται και οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να σχηματισθεί πλήρως το παζλ που θα απαντήσει στο γιατί και το πώς κατέληξε νεκρό το κορίτσι.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

https://kedenews.gr/perifereia-thessalias/trikalwn/dimos-trikkaiwn/%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-16%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b9-%ce%ad%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b5-%ce%b7-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83/

Περισσότερα σε Ειδήσεις