Ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Οι ευχές του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων: «Στις 15 Ιουνίου οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν ένα από τα πρώτα μεγάλα στοιχήματα της ζωής τους, την εισαγωγή τους σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα της αρεσκείας τους!

Το στοίχημα αυτό αποτελεί μια βαριά εσωτερική, οικογενειακή αλλά και κοινωνική προσδοκία που από μόνη της μπορεί να γεμίσει τον υποψήφιο των εξετάσεων με άγχος και αγωνία.

Διαβάστε επίσης: Έπεσε νεκρός την ώρα που ψώνιζε μέσα στο σούπερ μάρκετ

Το κλίμα ηρεμίας, η καθημερινή ξεκούραση όσο είναι δυνατή καθώς και η πεποίθηση ότι όλα θα είναι θετικά αλλά και αν ακόμη δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα η πορεία της ζωής του καθενός δεν τελειώνει, θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα σε όλους τους μαθητές μας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά των Πανελληνίων Εξετάσεων. Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που φροντίζουν για την επιτυχημένη πορεία των μαθητών μας και είναι άξιοι για αυτό. Και φυσικά σε όλους τους γονείς που υποστηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτό τον αγώνα να σταθούν επίσης δυνατοί.»

Πηγή: onlarissa.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις