Δωρεάν τεστ κορονοϊού σε εργαζόμενους στην εστίαση από την Περιφέρεια

Ακόμη ένα όπλο στη μάχη κατά του κορνοϊού επιστρατεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για να θωρακίσει τους εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τον επικεφαλής καθηγητή επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χατζηχριστοδούλου και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης (ΣΙΚΑΕΛ) Νομού Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ covid19 σε όλους τους εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης στη Λάρισα, οι οποίοι επιστρέφουν από τις άδειές τους.

Έτσι, θα υπάρχει μία ακριβής εικόνα της κατάστασης για την ομάδα εκείνων των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πλήθος κόσμου καθημερινά λόγω του επαγγέλματός τους. «Είναι μία ακόμη πρωτοβουλία που αναλάβαμε μαζί με το Σύλλογο των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης για την προστασία της δημόσιας υγείας» τόνισε στο onlarissa.gr ο κ. Αγοραστός.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Αλέξης Σακελάρης, τόνισε πως η διενέργεια των τεστ θα ξεκινήσει άμεσα, από το πρωί της Τρίτης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις