Φωνές και σπρωξίματα σήμερα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου

Φωνές και σπρωξίματα σήμερα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Λάρισας κατά την συζήτηση υποθέσεων υπερχρεωμένων μεταξύ αντίπαλων δικηγόρων δανειολήπτριας και του ΕΦΚΑ.

Όλα άρχισαν όταν δικηγόρος του ΕΦΚΑ αντέδρασε με προκλητικότητα σε δικηγόρο δανειολήπτριας που έχει ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΛ και αντέδρασε σε πρόταση αναβολής της υποθέσεως λόγο κωλύματος δικηγόρου της από Αθήνα.

Ειπώθηκαν πράγματα και θαύματα, όπως διαπλοκή στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας , παραβίαση της μυστικότητας της ψήφου, εναλλαγή ρόλων από δικηγόρος Τράπεζας σε δικηγόρου ΕΦΚΑ τώρα που εξελέγχει στο ΔΣ του συλλόγου κ.α.

Η Δικηγόρος του ΕΦΚΑ διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν ενημερώθηκε για την αναβολή και η Πρόεδρος της έδρας την ανακάλεσε διότι όπως είπε δεν χρειάζεται ενημέρωση πριν την ακροαματική διαδικασία. Μάλιστα η πρόεδρος ζήτησε την φρουρά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα , όταν άλλος δικηγόρος τράπεζας έσπρωξε με βία τον δικηγόρο δανειολήπτριας που διαμαρτυρήθηκε για την σκληρή στάση της δικηγόρου του ΕΦΚΑ. Τελικά η υπόθεση συζητήθηκε ερήμην 4 τραπεζών και της ΔΟΥ και η υπόθεση εξελίχτηκε καλά για την δανειολήπτρια που είναι στα όρια της εξαθλίωσης και προσπαθεί να διαγράψει οφειλές της ύψους 460.000 ΕΥΡΩ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις