Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 30χρονος Λαρισαίος που ξυλοκόπησε την 55χρονη μητέρα του

Στο Ψυχιατρικό Τμήμα των Φυλακών Κορυ­δαλλού θα οδηγηθεί ο 30χρονος, που την πε­ρασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησε την 55χρονη μητέρα του, η οποία και λίγες μέρες αργότερα κατέληξε.

Μετά την χθεσινή απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 30χpovoς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και αναμενόταν να μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο προφανώς λόγω της κατάστασή της ψυχικής του υγείας ενώ για τον ίδιο λόγο μέχρι και χθες που οδηγήθηκε ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών νοσηλευόταν φρουρούμενος στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νο­σοκομείου Λάρισας.

Ο 30χρονος κατά την απολογία του χθες το πρωί στην ανακρίτρια έδωσε τις δικές του «εξη­γήσεις» για το τι συνέβη το μεσημέρι της πε­ρασμένης Παρασκευής ενώ από προχθές που οδηγήθηκε για πρώτη φορά στην Εισαγγελία – σύμφωνα με πληροφορία της «Ε» – έγινε γνωστό πως ο μητροκτόνος δεν φάνηκε να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασής και το τι προκάλεσε χτυπώντας τη μητέρα του.

Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως ο θάνατος της 55χρονης γυναίκας επήλθε συνεπεία των τραυμάτων στο κεφάλι της.

Από χτυπήματα που της προκάλεσε ο γιος της, ενδεχομένως με τα χέρια του, διάσταση που θα απαντηθεί από την αναμενόμενη ιατροδικαστική έκθεση, που παρήγγειλε το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, που ερευνά την υπόθεση, ενώ η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας εκτυλίχθηκε με τη νεκρώ­σιμο ακολουθία της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: onlarissa.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις