Ξεκινούν και πάλι τα δημοτικά έργα στην πόλη

Μετά από διάστημα σχεδόν ενός μήνα, κατά το οποίο ο κορονοϊός ακινητοποίησε την εξέλιξη στα δημοτικά έργα στη Λάρισα, ανάβουν ξανά οι μηχανές εκσκαφέων, μπετονιέρων, οδοστρωτήρων, κομπρεσέρ, γερανών…

Παρατηρείται μια μαζική επανεκκίνηση εργασιών σε όλη την πόλη, εκεί που μέχρι πριν λίγες ημέρες οι εργολάβοι ζητούσαν από τον δήμο Λαρισαίων αναβολές των έργων που ήταν σε εξέλιξη, λόγω της κρίσης που ξέσπασε με την πανδημία, αλλά και των προβλημάτων που προέκυψαν ως συνέπεια των μέτρων που πάρθηκαν για τη διασπορά του κορονοϊού.

«Η εμφάνιση της πανδημίας και στη χώρα μας αναμφίβολα επηρέασε και τον κατασκευαστικό τομέα, όπου μέχρι πρότινος όλα ήταν ρευστά.

Αρνηθήκαμε σε εργολάβους να δώσουμε αναβολές στα έργα που είχαμε δρομολογήσει και τελικά δικαιώθηκε αυτή η πολιτική μας, αφού σήμερα διαπιστώνεται μια έντονη κινητικότητα συνέχειας έργων, που είχαν σταματήσει ή συνεχίζονταν με αργούς ρυθμούς» δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης.

Συνεχίζονται ήδη οι εργασίες ανακατασκευής της Πλατείας Εργατικής Πρωτομαγιάς, οι ασφαλτοστρώσεις του περιβάλλοντος χώρου του κολυμβητηρίου στη Νέα Πολιτεία και των γύρω δρόμων, ενώ μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν πάλι τα έργα στον Άγιο Κωνσταντίνο και στην πλατεία Χασιώτη στη συνοικία Αγίου Γεωργίου.

Πηγή: magnesianews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις