Έτοιμο στην διάθεση των Λαρισαίων το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας

Από τις 22 Ιουνίου το νέο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα θα μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά και μάλιστα δωρεάν οι Λαρισαίοι προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες δροσιάς χωρίς κόστος, όπως δήλωσε το πρωί της Τετάρτης από το Κολυμβητήριο όπου έκανε αυτοψία των έργων ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Μαζί του ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Σούλτης, Θ. Αδαμόπουλος, Γ. Ζαούτσος και ο υπεύθυνος στα θέματα αθλητισμού του δήμου κ. Μ. Αναστασίου.

Μάλιστα σημείωσε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για την πισίνα της Νεάπολης όπου λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε πολλοί Λαρισαίοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να πάνε διακοπές και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα χωρίς εισιτήριο για όλο το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλογιάννης τόνισε: «Αυτό το έργο έρχεται από χρόνια πριν, με την έναρξη της θητείας μου το 2014, πήραμε πρωτοβουλίες, συνεργαστήκαμε άψογα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και καταφέραμε τον Οκτώβριο του 2017 να εγκαινιάσουμε μαζί με τον κ. Αγοραστό αυτή την υπέροχη υποδομή, το νέο Κολυμβητήριο της πόλης μας, αυτό της Νέας Πολιτείας.

Οπωσδήποτε χρειαζόταν και άλλο έργο ολοκλήρωσης στον περιβάλλοντα χώρο, ο δήμος προς την κατεύθυνση αυτή, διέθεσε 1.100.000 και υπάρχει πάρκινγκ, αρκετό πράσινο, το κυλικείο, επίσης γήπεδο μπιτς βόλεϊ και τένις. Για όλες αυτές τις υποδομές προσλαμβάνεται το συγκεκριμένο, ως ένα πολύ σημαντικό έργο που υπερβαίνει προφανώς τα όρια της Νέας Πολιτείας.

Μας ενδιαφέρει να ξεκινήσουμε την πλήρη λειτουργία του, όσο γίνεται πιο νωρίς όχι μόνο για τις ομάδες, αλλά και για τους πολίτες λαμβάνοντας όλα τα αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Έτσι από τις 22 Ιουνίου και μετά ανακοινώνουμε ότι από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ η πισίνα θα είναι στην διάθεση των Λαρισαίων πολιτών σε διάφορες διαδρομές που θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες και θα τις χρησιμοποιούν όλοι δωρεάν.

Καταργείται φέτος το καλοκαίρι και το εισιτήριο στην πισίνα της Νεάπολης, είναι μια προσφορά του δήμου προς τους πολίτες δίνοντάς τους μια ευκαιρία να ανασάνουν γιατί μπορεί ορισμένοι να μην μπορέσουν να κάνουν διακοπές φέτος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε.

Επίσης 25-27 Ιουλίου θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης και στην πόλη μας».

Πηγή: onlarissa.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις