Ρήγμα έκοψε τον δρόμο από την οδό Φαρσάλων προς το Σοφό

Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής διαπιστώθηκε καθίζηση και αποκοπή του μισού περίπου οδοστρώματος στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει την οδό Φαρσάλων με τα χωριά Σοφό, Καλό Νερό και Μύρα του Δήμου Κιλελέρ στο ύψος παλαιάς γέφυρας που είχε κατασκευαστεί πριν από 50 και πλέον έτη.

Στο σημείο έσπευσε αρχικά ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Κωσταντίνου Αγοραστού και σε συνεννόηση με την αστυνομία ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι την μερική αποκατάσταση του που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί έως αργά σήμερα το απόγευμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Σοφό και τα υπόλοιπα χωριά θα πραγματοποιείται μέσω του Διλόφου. Ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας να κινηθούν άμεσα για την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Το σημείο επισκέφθηκε και δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ο οποίος με έγγραφό του ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των συνεχιζόμενων έντονων βροχοπτώσεων στην περίοδο του αλωνισμού.

Αιτήθηκε επίσης την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος έτσι ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη διέλευση των αγροτικών μηχανημάτων και η προσέγγιση των κτημάτων τους από τους αγρότες της περιοχής.

Πηγή: onlarissa.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις