Αλλάζει όψη το γήπεδο της Ελασσόνας - Τι δήλωσαν περιφερειάρχης και δήμαρχος

Σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο ποδοσφαίρου αποκτά το επόμενο διάστημα η Ελασσόνα. Παρουσιάστηκαν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό παρουσία του δημάρχου Ελασσόνας, Νίκου Γάτσα οι μελέτες για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας όπου περιλαμβάνονται η κατασκευή νέου στεγάστρου, η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, νέας περίφραξης, νέων εστιών και αρδευτικού συστήματος.

Τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» περιλαμβάνουν ακόμη και την αναβάθμιση άλλων τεσσάρων ποδοσφαιρικών γηπέδων σε Ευαγγελισμό, Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι και Δρυμό.

Τα πέντε Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα αποκτούν ασφαλείς υποδομές με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής για ομάδες και αθλούμενους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αναλάβει, με Προγραμματική Σύμβαση που υπογράφει με το Δήμο Ελασσόνας τις μελέτες, τη δημοπράτηση και την κατασκευή των έργων

«Υπογράφουμε μια προγραμματική σύμβαση με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα με το οποίο αλλάζουν εικόνα πέντε αθλητικά κέντρα στο Δήμο Ελασσόνας ενώ η πόλη της Ελασσόνας αποκτά ένα σύγχρονο γήπεδο. Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πράξη. Ευχαριστώ τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος άμεσα ενέταξε το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί. Το τελευταίο διάστημα ειδικά προχωρούμε πολλά και χρήσιμα έργα που δίνουν μια νέα πνοή στο Δήμο Ελασσόνας« δηλώνει ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις