Στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. συναντήθηκαν με τον δήμαρχο

Με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικόλαο Γάτσα παρουσία και των Αντιδημάρχων Γιάννη Νάνου και Διονύση Κουρομπίνα, συναντήθηκαν στελέχη της Ν.Ε Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής.

Αποτελούμενο από τον Γραμματέα Μιχάλη Τολίκα, τον αναπλ. Γραμματέα Γιώργο Βαλάρη, το μέλος και αναπλ. Γραμματέα του τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Στέλιο Τσιάκαλο, και το μέλος Βαγγέλη Μπαρά.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που έχουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με αυτοδιοικητικούς και κοινωνικούς φορείς στην πορεία προς την πολιτική συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ.

Πέραν των προβλημάτων των πολιτών, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου Ελασσόνας και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Γάτσας μίλησε για ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο Ελασσόνας που αξιοποιεί τις προτάσεις των δημοτών για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους ενώ επενδύει και στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Στους βασικούς άξονες της πολιτικής του, ενέταξε την προώθηση των εξαιρετικών ντόπιων κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων, την ενίσχυση των παραγωγικών υποδομών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους δημότες.

Πηγή: larissanet.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις