Πίστωση 692.000 ευρώ για μελέτες λιμενικών έργων στη Σκόπελο

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών το αίτημα του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου για ένταξη στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και χρηματοδότηση των μελετών που αφορούν τα λιμάνια του νησιού. Η απόφαση αφορά πίστωση 692.000,00 € με σκοπό την εκπόνηση των μελετών που αφορούν τα βελτίωση και συντήρηση των λιμενικών υποδομών του λιμανιού στη χώρα Σκοπέλου και στο Λουτράκι της Γλώσσας.

Οι μελέτες είναι προαπαιτούμενο για την πραγματοποίηση των έργων. Άμεσα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου μελετητή, ώστε να προωθηθεί η υλοποίηση των έργων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Σκοπέλου Άγγελο Ξηντάρη, πρόκειται για λιμενικά έργα και ποιοτικές εγκαταστάσεις που βελτιώνουν σημαντικά τις υποδομές του νησιού και το οδηγούν σε ανώτερο επίπεδο οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης.

«Η επιτυχία του αιτήματος, είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας, και θα πρέπει να τους ευχαριστήσω όλους, των μελών του ΔΣ, της υπαλλήλου, Ρηγίνας Κασσανδριανού, και βεβαίως της συνεργασίας με τον Δήμαρχο, Σταμάτη Περίσση και της Δημοτικής μας ομάδα, με την οποία ακούραστα υλοποιούμε το πρόγραμμά μας με τακτική και στρατηγική και σχεδιάζουμε με ρεαλισμό, όραμα και αειφορία την νέα εποχή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κκ Χ. Μπουκώρο, Ζ. Μακρή, Α. Λιούπη και Κ. Μαραβέγια, οι οποίοι υποστηρίζουν και προωθούν τις προτάσεις του Δήμου» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ξηντάρης.

Πηγή: e-thessalia.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις