Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

Την Παρασκευή στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν

Σήμερα το μεσημέρι, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από κακοποιούς που μπήκαν με σκοπό τη ληστεία.

H σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί από την Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο νησί, όπου μεγάλωσε.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τρεις παρόμοιες ληστείες

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. εργάζεται νυχθημερόν για να βρει τους δράστες της στυγερής δολοφονίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο ένας από τους δράστες, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη στο δωμάτιό της. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει περίπου 1,70μ. ύψος και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα που κάλυπτε όλο του το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια. Οσον αφορά στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 32χρονο, σύμφωνα με τις καταθέσεις του πιλότου, ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Χαρακτηριστικό ήταν πως ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, όπως κατέθεσε ο ίδιος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις