Ένας 30χρόνος στον Βόλο φέρεται να βίασε ανήλικη με νοητική υστέρηση

Ο 30χρόνος φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της ανήλικης και προχώρησε σε γενετήσια σεξουαλική πράξη παρά την θέληση της 

Ένας 30χρονος κατηγορείται στον Βόλο καθώς φέρεται πως βίασε ανήλικη με νοητική υστέρηση μετά το πρώτο προγραμματισμένο ραντεβού τους στο σπίτι του 30χρόνου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προγραμμάτισαν ραντεβού στο σπίτι του 30χρόνου.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς της 15χρόνης και η ίδια στην αστυνομία, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική αναπηρία του κοριτσιού και προχώρησε σε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη σε βάρος της.

Οι γονείς του κοριτσιού ανησύχησαν που δεν σήκωνε το κινητό της τηλέφωνο για ώρες και όταν τελικά πήγε στο σπίτι και τους είπε τι είχε συμβεί πήγαν άμεσα στην Αστυνομία, που κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τον αλλοδαπό προχθές το βράδυ.

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά την Παρασκευή, ενώ παραμένει κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρόνος στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι η κοπέλα είχε νοητική υστέρηση. Επίσης είπε ότι προχώρησαν σε φιλιά και χάδια, με τη συναίνεσή της, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η γενετήσια πράξη.

Πηγή: magnisianews

Περισσότερα σε Ειδήσεις