Ξανά στη φυλακή ο «Κάμελ» για επίθεση σε 20χρονη

Φυλάκιση 60 ημερών χωρίς αναστολή για επίθεση σε 20χρονη κοπέλα

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 38χρονος «Κάμελ» από το Βόλο, καθώς κρίθηκε επικίνδυνος και καταδικάστηκε για επίθεση σε 20χρονη κοπέλα, το βράδυ της Τρίτης.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι πείραξε την κοπέλα και είπε ότι δεν θέλει να πάει ξανά στη φυλακή. Ακόμη ζήτησε βοήθεια για να μένει κάπου τις νύχτες, καθώς τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, πηδάει μάντρες παλιών ή σε λειτουργία εργοστασίων, για να διανυκτερεύει. Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου τον ρώτησε αν θέλει να πάρει αναβολή για να βρει δικηγόρο και ο «Κάμελ» απάντησε ότι δεν θέλει, γιατί είναι μόνος, ζει έξω και δεν έχει χρήματα.

Το περιστατικό

Η κοπέλα δεν παρουσιάστηκε να καταθέσει ως μάρτυρας και αναγνώστηκε η κατάθεσή της, σύμφωνα με την οποία στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, στην οδό Αβέρωφ στη Ν. Ιωνία, ένιωσε κοντά της τον 38χρονο. Της είπε «βρωμιάρα θα σε κάψω ζωντανή» και της πέταξε αντικείμενο που έσκασε μπροστά της στο οδόστρωμα, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του magnesianews.gr.

Στις φυλακές Τρικάλων

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε ενοχή του κατηγορούμενου με φυλάκιση 40 ημερών για κάθε κατηγορία που ήταν εξύβριση, απειλή και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης.

Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 60 ημερών, χωρίς αναστολή και του χρέωσε τα δικαστικά έξοδα και ο πρόεδρος του είπε ότι θα πάει μερικές μέρες στη φυλακή γιατί είναι επικίνδυνος και του ζήτησε να αναρωτηθεί αν θέλει να βρίσκεται στη φυλακή ή όταν βγει, να αλλάξει συμπεριφορά και να μην κάνει κακό στους άλλους.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο 38χρονος αποφασίστηκε να οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις