Προκαταρκτική έρευνα μετά από καταγγελία κατά του Αχιλλέα Μπέου

Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παραβάσεις των διατάξεων του Αθλητικού Νόμου 2725/99 παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου.

Με αφορμή καταγγελία πολίτη προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ότι «η συμπεριφορά του δημάρχου Αχ. Μπέου δεν συνδέεται με τη συμπεριφορά φιλάθλου του Ν.Π.Σ. Βόλος, αλλά έχει τη συμπεριφορά ιδιοκτήτη της ομάδας».

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που ανατέθηκε σε πταισματοδίκη, ζητείται να ληφθούν καταθέσεις από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, να προσκομιστεί το μετοχολόγιο της ΠΑΕ, για να διαπιστωθεί αν ο κ. Μπέος είναι και μέτοχος του Ν.Π.Σ. Βόλος και να διερευνηθεί αν υπάρχουν παραβιάσεις διατάξεων του αθλητικού νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία εστάλη από πολίτη στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, που τη διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Στη συνέχεια η καταγγελία εστάλη από τον Άρειο Πάγο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, που τη διαβίβασε με τη σειρά του στον Αθλητικό δικαστή, ο οποίος την έστειλε στην Εισαγγελία Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις