Επισκευαστικές εργασίες στο Γυμνάσιο Αγριάς

Ξεκίνησαν από τις 8 Ιανουαρίου οι εργασίες στο Γυμνάσιο Αγριάς για επισκευή επιχρισμάτων και εξωτερικό χρωματισμό του κτιρίου από τον Δήμο Βόλου.

Το έργο αυτό συμπληρώνει τις ήδη παρεμβάσεις του Δήμου στις τουαλέτες του σχολείου που έχουν ανακαινιστεί πλήρως το 2017, καθώς και τις παρεμβάσεις στις αίθουσες του σχολείου με τον χρωματισμό τους αλλά και την αντικατάσταση των εσωτερικών θυρών του κτιρίου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί το Δήμο Βόλου για τη άριστη συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξη για τις επισκευαστικές εργασίες στο Γυμνάσιο Αγριάς.

Στο μεταξύ, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Γονέων, συνεχίζονται και οι δράσεις της ομάδας Φωτογραφίας του Γυμνασίου Αγριάς. Η ομάδα, που αποτελείται από μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του προέδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Παπαντωνίου, πραγματοποιεί εκπαιδευτικές συναντήσεις ανά 15ήμερο, στο χώρο του σχολείου.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στην παραλία της Αγριάς με σκοπό την πρακτική εκπαίδευση της ομάδας και τη δημιουργία φωτογραφικού υλικού που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του προγράμματος Erasmus+.

Πηγή: magnesianews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις