Απολύμανση των κεντρικών δρόμων του πολεοδομικού συγκροτήματος

Εργασίες για την απολύμανση των κεντρικών οδικών αρτηριών του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των μέτρων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από οχήματα και προσωπικό του δήμου Βόλου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι «η δημοτική αρχή είναι παρούσα, παντός καιρού, και επιτελεί την υποχρέωσή της προς τους πολίτες να προστατεύει τη Δημόσια Υγεία.

Σταμάτησα για λίγο την «καραντίνα», που έχω θέσει τον εαυτό μου, και παίρνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης που απαιτούνται, είμαι τώρα εδώ. Παρακαλώ όλους τους συμπολίτες μου να κάνουν το ίδιο, να μένουν στο σπίτι, να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Αυτό είναι το μέτρο, η πρόληψη, για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα της Ιταλίας. Και να δείτε τι έρχεται στην Αγγλία, μακάρι να διαψευστώ.

Εδώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον Βόλο, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, να συνεχίσουμε έτσι, όλοι οι δρόμοι απολυμαίνονται όπως βλέπετε, Ό,τι είναι απαραίτητο η Δημοτική Αρχή θα το κάνει.

Συνιστώ λοιπόν στους πολίτες, τους φίλους μου, που με σέβονται και τους σέβομαι να μείνουν στο σπίτι τους. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Μείνετε στο σπίτι. Όχι περιττές εξόδους, συναθροίσεις.

Κοιτάμε να εξυπηρετούσε τους πολίτες και συγχρόνως να προστατεύσουμε την Υγεία τους.»

Σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, έχουν προβλήματα υγείας, που έχουν προβλήματα κινητικότητας, είμαστε δίπλα. Από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 24213 – 53140 και 24213 – 53158 για έκτακτες και σοβαρές ανάγκες, ώστε να μην είναι κανείς που ε΄χει πρόβλημα μόνος.

Πηγή: e-thessalia.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις