Πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Υπεράνω κάθε υποψίας, ήταν η γνωστή παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη στα Πλατανίδια Βόλου μαζί με τον φίλο της για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων, από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η γυναίκα, πρόσωπο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σε ολόκληρη την Ελλάδα, εξαιτίας της συμμετοχής της σε ριάλιτι ιδιωτικού σταθμού που σημείωσε μεγάλη ακροαματικότητα, μέχρι στιγμής, επιμένει πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι της τα κατείχε για προσωπική της χρήση και όχι για εμπορία. Ωστόσο οι αστυνομικοί της ασφάλειας Βόλου, έχουν διαφορετική άποψη.

Και αυτό διότι η κατοχή 1,3 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, η εγκατάσταση της υδροπονικής καλλιέργειας που εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της, αλλά και το πλήθος των όπλων και των πυρομαχικών, παραπέμπουν σε οργανωμένο κύκλωμα, ανέφεραν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της ασφάλειας, που χειρίζονται την υπόθεση.

Ειδικά για τον εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας, αυτός αποτελείτο από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, τα οποία ακόμη δεν είχαν τεθεί σε λειτουργία. Επίσης, βρέθηκε ένα υποπολυβόλο με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, ένα αεροβόλο, ένα κυνηγετικό όπλο, 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά, μείγμα κάνναβης και καπνού, 12.025 ευρώ και 1.000 δολάρια Η.Π.Α.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, αναζητούν τους προμηθευτές του ζευγαριού, τους εμπόρους δηλαδή των ναρκωτικών, που βοήθησαν τους κατηγορούμενους να στήσουν την υδροπονική εγκατάσταση στο σπίτι, αλλά και τους προμήθευσαν με την ινδική κάνναβη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ:

Περισσότερα σε Ειδήσεις