Αυτοκτονία 60χρονου με δηλητήριο «Δεν αντέχω άλλο. Μανούλα μου έρχομαι!»

δηλητήριο

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του ένας 60χρονος Βολιώτης. Ο άτυχος άνδρας, που αντιμετώπιζε προβλήματα, έκοψε αιφνίδια το νήμα της ζωής του καταναλώνοντας δηλητήριο.

Βρέθηκε πεσμένος δίπλα από το κρεβάτι του από αστυνομικούς και δίπλα του υπήρχε ιδιόχειρο σημείωμα, που εξηγούσε τους λόγους. Απελπισμένος έγραφε: «Δεν αντέχω άλλο. Μανούλα μου έρχομαι!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 23:45. Συγγενικό του πρόσωπο που τον καλούσε στο τηλέφωνο ανησύχησε όταν είδε ότι δεν αποκρινόταν στις κλήσεις. Τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία για βοήθεια και τότε δυστυχώς οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Ο 60χρονος ήταν νεκρός και μάλιστα ο θάνατός του είχε επέλθει ώρες πριν από τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Εξάλλου ο αυτόχειρας είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα. Το ευρύ συγγενικό του περιβάλλον είναι σοκαρισμένο από την τραγική κατάληξη. Ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος και δεν είχε στενούς συγγενείς. Αραγε ήταν η μοναξιά ο λόγος που όπλισε το χέρι του με δηλητήριο ή κάτι άλλο;

Ο αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ισως συνδυαστικά όλα αυτά να τον έφεραν σε κατάσταση απελπισίας δίχως να έχει δίπλα του κάποιον να τον βοηθήσει την κατάλληλη στιγμή. Πέθανε μόνος του όπως μόνος ήταν και στη ζωή.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: 21 νέα κρούσματα- Προβληματισμός από τους 5 θετικούς τουρίστες