Μητέρα με τρία παιδιά εγκλωβίστηκε στην άκρη γκρεμού

Τύχη «βουνό» στην ατυχία της, είναι μια 40χρονη μητέρα ανήλικων κοριτσιών, που χάθηκε ενώ επέστρεφε από μπάνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε με τα παιδιά της στην περιοχή Κακόρεμα.

Μάλιστα το όχημά της βρισκόταν στο χείλος γκρεμού βάθους 10 μέτρων, όταν εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα την ώρα που οδηγούσε είδε μια πινακίδα που έγραφε προς Γλαφυρές, -όπου ήταν και ο προορισμός της- αλλά ήταν διαδρομή μονοπατιών για περιπατητές.

Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη διαδρομή και να καταλήξει σε χωματόδρομο, με επακόλουθο κάποια στιγμή να εγκλωβιστεί.

Ήταν 20.12 όταν ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ., ότι είχε χαθεί, αλλά φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό της και δεν μπορούσε να περιγράψει το σημείο που βρίσκεται, καθώς δήλωσε ότι βρισκόταν στη διαδρομή από Καμάρι προς Γλαφυρές.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν η Πολιτική Προστασία του Δήμου, το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων (πήγαν το διασωστικό και τέσσερις εθελοντές), ενώ κλήθηκαν να βοηθήσουν και ντόπιοι που γνωρίζουν την περιοχή, για να εντοπίσουν την 40χρονη γυναίκα με τα τρία κορίτσια ηλικίας 11, 8 και 7 χρονών.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr τελικά μετά από συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία αστυνομικών με την 40χρονη και με τη βοήθεια κατοίκου της περιοχής, το περιπολικό της Αστυνομίας κατάφερε να εντοπίσει το σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε ελαφρά τραυματισμένη

Οι Αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο βρήκαν την γυναίκα ελαφρά τραυματισμένη στα κάτω άκρα, καθώς φέρεται να κατέβηκε από το αυτοκίνητο και να έκανε προσπάθεια να το τραβήξει, αλλά γλίστρησαν οι τα πόδια της στις σαγιονάρες και βρέθηκε στο κάτω μέρος του οχήματος, ενώ τα κορίτσια ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία τους.

Το σημείο προσέγγισε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και τα παιδιά και έτσι γράφτηκε ο επίλογος της περιπέτειας, που θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερη κατάληξη για τη γυναίκα και τα παιδιά.

Περισσότερα σε Ειδήσεις