Στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου το Δημοτικό Συμβούλιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτριο Νασίκα, πραγματοποίησε το νέο ΔΣ του Ρήγα Φεραίου, με τις δύο πλευρές να έχουν εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον της ομάδας.

Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ, Κων/νο Γιάτσιο και Ιωάννη Σιουμουρέκη, αντίστοιχα, ενώ η συνάντηση έγινε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου και τέως Γεν. Γραμματέα του συλλόγου κ. Γεώργιο Παπαδάμ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκε μια σειρά θεμάτων που ταλανίζουν τον Σύλλογο, με πρώτο το θέμα της ανακατασκευής/ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου, όπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα εγκατασταθεί εργολάβος και η ομάδα θα χρειαστεί να «μετακομίσει» στο γήπεδο του Αερινού, όπου θα αποτελέσει έδρα για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σταϊκούρας: Η ανάπλαση της ΔΕΘ είναι ένα από τα πέντε εμβληματικά έργα

Από πλευράς του Προεδρείου, αναλύθηκαν οι μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου, με πρωταρχικό μέλημα την οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής (ακαδημία).

Ο κ. δήμαρχος, συνεχάρη το νέο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάληψη των καθηκόντων. Ευχήθηκε, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και καλή δύναμη με υπομονή και επιμονή σε αυτό που αναλαμβάνουν. Τόνισε πως ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή, θα είναι στο πλευρό του ιστορικού συλλόγου, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια, όπου και όταν χρειάστηκε.