Σοκαρισμένος ο Μ. Μιτζικός: Βίλες εμποδίζουν την πρόσβαση στις παραλίες

«Θα καούνε ζωντανοί. Έκαναν βίλες και απαγόρευσαν την πρόσβαση των ανθρώπων στην παραλία» δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό που επισκέφθηκε την περιοχή της Κορώπης για να διαπιστώσει πως οι βίλες με τις περιφράξεις τους βρίσκονται επάνω στη θάλασσα. 

«Δεν βλέπουν τι συμβαίνει; Για να προσεγγίσει κάποιος την παραλία πρέπει να μπει μέσα σε ρέμα γιατί κόψανε τους δρόμους και τους κάνανε ιδιωτικά οικόπεδα, μαλώνοντας μεταξύ τους για ιδιοκτησίες. Σοκαρίστηκα με αυτά που αντίκρισα.

Δεν είναι μόνο οι παρανομίες και μάλιστα από πολίτες γνωστούς στις κοινωνίες, αλλά εδώ είναι θέμα ζωής και θανάτου. Σε μια φωτιά θα καεί κόσμος ζωντανός που δεν θα μπορεί να προσεγγίσει στη θάλασσα. Έχω πάθει σοκ και όλα θα ξηλωθούν. Μην διανοηθεί κανείς να μου ασκήσει πιέσεις, να με καλέσει στο τηλέφωνο. Από Δευτέρα ξεκινάνε τα ξηλώματα και αναρωτιέμαι τι έκαναν η Πολεοδομία και η Κτηματική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αυτοψία έγινε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μηλεών Α. Διανέλλο σε όλες τις παράνομες κατασκευές στον αιγιαλό, πάνω στην παραλία της Κορώπης, όπως τόνισε.

Πηγή: e-thessalia.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις