Πόσα χρεώνει τη βίλα του στο Πήλιο ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

βίλα

Χρυσές δουλειές στο Πήλιο κάνει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ Τζόνσον, ο οποίος αναμένεται να εισπράξει περίπου 19.000 ευρώ από ενοικιαστές που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους τη βίλα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail ο Στάνλεϊ Τζόνσον που διατηρεί βίλα στο Πήλιο, κάνει τις διακοπές του και παράλληλα τη νοικιάζει σε τουρίστες για 2.100 βρετανικές λίρες την εβδομάδα. Μάλιστα φέτος πρόκειται να βγάλει 17.000 λίρες από την βίλα του στην Ελλάδα, περίπου 19.000 ευρώ, καθώς οι κρατήσεις είναι πλήρεις μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

πηλιο
Τo σπίτι του Στάνλεϊ Τζόνσον στο καταπράσινο Πήλιο

Ωστόσο όταν όλοι απορούσαν για το ταξίδι του από τη Βρετανία στην Ελλάδα, μέσω Βουλγαρίας εν μέσω κορονοϊού, στις αρχές Ιουλίου, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είχε δηλώσει πως ήρθε στο Πήλιο για δουλειές. «Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορονοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά» είχε εξηγήσει τότε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

Ευδιάθετος και ομιλητικός ο βετεράνος πολιτικός, ρώτησε «θέλετε να σας κάνω κάτι αστείο» βάζοντας το μαγιό στο κεφάλι του, ενώ αφού τελείωσε τις δηλώσεις του είπε «αυτά για τώρα, είναι ώρα για ποτά».
Βαδίζοντας προς το σπίτι του, τη Βίλα «Ειρήνη» μετά το απογευματινό το μπάνιο στην «Παγανιά»

Η βίλα του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο

Σύμφωνα με την εταιρεία Real Holidays που διαχειρίζεται την βίλα του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο, το οίκημα είναι κλεισμένο για τους επόμενους 2,5 μήνες με τα στοιχεία να δείχνουν ότι υπάρχουν κρατήσεις από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζόνσον έχει ονομάσει το σπίτι «Βίλα Ειρήνη -ένα μικρό μέρος στον ήλιο», και μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, το σπίτι αυτό έχει μετατραπεί σε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα μπορούσε να φανταστεί, με τα παιδιά και τα εγγόνια του να το γεμίζουν με χαρούμενες φωνές.

βιλα
«Βίλα Ειρήνη -ένα μικρό μέρος στον ήλιο» το σπίτι του Στάνλεϊ Τζόνσον

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πριν παραδώσει τη βίλα του στους καλοκαιρινούς της ενοικιαστές για περίπου 19.000 ευρώ, είχε και ο ίδιος ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, είδε τους φίλους του στο Πήλιο και απήλαυσε το φαγητό στην αγαπημένη του ταβέρνα.

Καθημερινά μιλάει με γείτονες και κάνει το μπάνιο του είτε στην πισίνα, είτε στη θάλασσα που είναι λίγα μέτρα από το σπίτι.

βιλα
Η θέα απο το μπαλκόνι του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο

Μάλιστα η επίσκεψή του στην Ελλάδα, που όπως δηλώνει αγαπά, στις 2 Ιουλίου δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Στάνλεϊ Τζόνσον παρέβαινε συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης. Πριν την εφαρμογή του lockdown, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να πηγαίνει στις παμπ, παρά τα 70 του χρόνια. «Φυσικά και θα πάω σε παμπ, αν θέλω να πάω σε παμπ. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται τον κόσμο».

Πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μεσημέρι στο νησί οι πρώτοι 124 τουρίστες από Μεγάλη Βρετανία