Παρά την ταξιδιωτική σύσταση, στο Πήλιο ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Στο Πήλιο βρίσκεται ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, παρά τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών που λένε ότι οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό εκτός κι αν υπάρχει σημαντικός λόγος.

Ο 79χρονος προσγειώθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου έπειτα να μεταβεί στο Πήλιο όπου έχουν σπίτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, επέλεξε τη διαδρομή μέσω Βουλγαρίας για να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο έως και τις 15 Ιουλίου.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον γνωστοποίησε το ταξίδι του μέσα από αναρτήσεις στο Instagram.

Ύστερα, από το μπαλκόνι του στο Πήλιο φαίνεται πως σχολίασε την αντιμετώπιση της Ελλάδας όσον αφορά στον κορονοϊό: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές, καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορονοϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς» ανέφερε αρχικά.

View this post on Instagram

Shadowed on arrival in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on

Ενώ συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ότι: «Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου, καθώς εδώ το παίρνουν πολύ σοβαρά».

Τέλος, ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον τόνισε πως: «Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από ό,τι έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν αποτελούν κίνδυνο για τους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί».

Πηγή: cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ – Πολίτες καταδίωξαν τους κλέφτες