Οικίσκο ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού πρόσφερε ο Χ. Μπουκώρος

Σε δήλωσή του για την προσφορά οικίσκου ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρ. Μπουκώρος, επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Μετά από αίτημα του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κ. Δημήτρη Ξηραδάκη εξασφάλισα και με χαρά παρέδωσα έναν οικίσκο ISO BOX, μαζί με τον αναγκαίο εξοπλισμό κλιματισμού, για την εξέταση των ύποπτων κρουσμάτων COVID-19.

Σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορονοϊού, απαιτείται η εξέταση των πιθανών κρουσμάτων να διενεργείται εκτός των κέντρων υγείας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ο συγκεκριμένος οικίσκος ISO BOX έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αλμυρού και να το θωρακίσει απέναντι στον κορoνοϊό, καθώς πρόκειται για έναν χώρο που θα εξετάζονται τα ύποπτα κρούσματα, εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο διασποράς του ιού προς το προσωπικό και τους ασθενείς του κέντρου υγείας.

Οι θερμές ευχαριστίες της υπεύθυνης ιατρού για την αντιμετώπιση των υπόπτων κρουσμάτων κορoνοϊού, κ. Πιπέρκου Φιλίτσας, αποδεικνύουν την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου οικίσκου.»

Πηγή: e-thessalia.gr