Η κοινωνική υπηρεσία στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη

υπηρεσία

Με το σύνθημα «Μένω σπίτι – Δεν μένω μόνος», ο δήμος Αλμυρού ενισχύει την Κοινωνική Υπηρεσία ώστε να είναι εφικτή η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, που πρέπει να μείνουν σπίτι.

Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, ενισχύεται με επιπλέον προσωπικό, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση όλων των δημοτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, προσφέροντάς τους (ενδεικτικά αναφερόμενων) αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, εξυπηρέτηση από τις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου, διεκπεραίωση αιτημάτων για την παραλαβή και παράδοση για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ, κάθε άλλη εργασία συναφή με τα ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού.

Για τον Αλμυρό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2422350215, 2422026366, για τη Σούρπη στο 2422350300 και για τον Πτελεό στο 2422041910. Τέλος, αιτήματα μπορούν να αποστέλουν και στο email: menoume_spiti@almiros.gr.

«Σκεφτόμαστε Συλλογικά! Είμαστε δίπλα σε όλους όσους έχουν πραγματική ανάγκη προστασίας στις παρούσες συνθήκες», επισημαίνουν τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Πηγή: e-thessalia.gr