Εικόνες από το 7ο Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στον Παλαμά

Ο Δήμος Παλαμά έβαλε την υπογραφή του σε μία άρτια οργανωμένη αθλητική συνάντηση, η οποία είχε εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συνέπεσε με την 40ή επέτειο του Γ.Σ. Τιτάνες.

Το τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου το κλειστό του Παλαμά ήταν μονίμως κατάμεστο σε μία πανδαισία αγώνων που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και χάρισε θέαμα, συγκινήσεις και υψηλού επιπέδου μπάσκετ.

Image removed.

Την Παρασκευή (27/12) την αυλαία άνοιξε η αναμέτρηση του Γ.Σ. Τιτάνες με την Εθνική Εφήβων σε ένα ματς με πλούσιο θέαμα και πανηγυρικό χαρακτήρα. Εκεί, το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα επικράτησε με 52-72, σε μία αναμέτρηση που η ομάδα του Παλαμά πέραν της επετείου που γιόρτασε, προσπάθησε να συνεισφέρει στην αγωνιστικότητα των παιχτών του Παναγιώτη Βλασσόπουλου, εν μέσω μίνι χειμερινής προετοιμασίας.

Image removed.

Το Σάββατο (28/12) πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός αγώνας ανάμεσα σε Γ.Σ. Σοφάδων και Γ.Σ. Γόμφων που έληξε με σκορ 57-76, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν Γ.Σ. Αλμυρού και Α.Ο. Τρίκαλα με το 66-77 να οδηγεί το Γ.Σ. Γόμφων και τον Α.Ο. Τρίκαλα στον μεγάλο τελικό.

Image removed.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Γ.Σ. Τιτάνες  στο Μέγαρο Παλαμά με πανηγυρική διάθεση αφού πλέον ο Σύλλογος εισήλθε στην 5η του δεκαετία.

Image removed.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, το παρών έδωσαν ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος,  ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, μέλη της τωρινής και των παλαιότερων διοικήσεων του Γ.Σ. Τιτάνες, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος,  η Έφορος Γυναικείου Μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, κ. Ευγενία Φραγκούλη, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ  και μέλος επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Ζήσης Δότας, τα μέλη της ΕΣΚΑΘ  Κ. Ζέικος και  Χρ. Δεληγιάννης , το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και γενικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών κ. Κ. Νικάκης  και  η Εθνική εφήβων με όλο το προπονητικό τιμ.

Image removed.

Η βραδιά περιλάμβανε κέφι, χορό αλλά και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα οι Τιτάνες τίμησαν την σχολική ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Λυκείου Παλαμά που κατέλαβε πέρυσι την 3η θέση στην Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα.

Image removed.

Επίσης τίμησε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη  Ντούγκο για την προσφορά του στο Θεσσαλικό αλλά και στο Ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Image removed.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου η πλούσια αθλητική δραστηριότητα συνεχίστηκε στο κλειστό του Παλαμά.

Image removed.

Την αρχή έκανε ο αγώνας επίδειξης των κλιμακίων και από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας.

Οι  Περιφερειακοί προπονητές κ. Αντώνης Μυριτζής και κ. Βαγγέλης Τζέλλας καθοδήγησαν τα ταλέντα της περιοχής, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους φιλάθλους και στους γονείς στην κερκίδα του γηπέδου.

Ακολούθησε ο φιλικός αγώνας μεταξύ επίλεκτων αθλητών από Σωματεία του Νομού Καρδίτσας και της Εθνικής Εφήβων, όπου το θέαμα ήταν πλούσιο και αποζημίωσε τους θεατές.

Image removed.

Το τριήμερο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού στη συνέχεια διεξήχθη ο τελικός του Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, ανάμεσα σε Γ.Σ. Γόμφων και Α.Ο. Τρίκαλα. Με σκορ 59-47 οι Γόμφοι έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Τον τελικό παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Γενάδιος,  ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Τρικάλων κ. Χρήστος Αναστασίου, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Σπύρος Εκίζογλου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα κ. Θ. Ριζούλης , ο προπονητής της ΚΑΕ Λάρισα κ. Β. Αγγέλου,  ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος , ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Χλωρός,  η Έφορος Γυναικείου Μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, κ. Ευγενία Φραγκούλη, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ και μέλος επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Ζήσης Δότας, τα μέλη της ΕΣΚΑΘ  Κ. Ζέικος , Α. Κρεμαστάς και  Γ. Καρακικές , το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και γενικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών κ. Κ. Νικάκης.

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκαν από την ΕΣΚΑΘ ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου για τη φιλοξενία και διοργάνωση του φετινού Final Four, αλλά και ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας Ελευθερία κ. Σωτήρης Κέλλας για την πολυετή του δημοσιογραφική προσφορά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ο  Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στο τέλος του αγώνα απένειμε το κύπελλο στον αρχηγό του  Γ.Σ.Γόμφων.

Ο Δήμος Παλαμά και ο ΔΟΠΑΠΑΠ ευχαριστούν την ΕΣΚΑΘ για την ανάθεση του 7ου Final Four, όπως επίσης τους χορηγούς της διοργάνωσης «Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ», Thessalikon Grand Hotel.

Ταυτόχρονα ευχαριστούν το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, το Α.Τ. Παλαμά, τους πολιτικούς και αθλητικούς φορείς που παρέστησαν στο τριήμερο των εκδηλώσεων και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε το κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά.

Πηγή: larissanet.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις