Μοιράστηκαν tablet στους μαθητές- Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα ζώντας από κοντά τα προβλήματα των δημοτών όπως προέκυψαν εξ αιτίας της πανδημίας του COVID 19, στάθηκε με ευαισθησία στις ανάγκες των μαθητών για εκπαίδευση από απόσταση.

Με εισήγηση της δημοτικής αρχής, την οποία αποδέχθηκε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή, προχώρησε άμεσα στην προμήθεια tablets, τα οποία διανεμήθηκαν από την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Βάσω Ξηροφώτου και τις υπηρεσίες του δήμου στους μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκαν στους μαθητές όλων των βαθμίδων που διαμένουν μόνιμα στο Δήμο μας, προκειμένου να διευκολυνθούν στην παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων.

Τέλος, για την καλύτερη υποστήριξη των νέων, αλλά και των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα έχει προχωρήσει στην προμήθεια εξοπλισμού και σύντομα θα εγκαταστήσει δέκα οκτώ (18) σημεία παροχής ελεύθερης πρόσβασης για όλους στο Διαδίκτυο και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να καλυφθεί ολόκληρη η παραλίμνια περιοχή με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Free wi-fi 4 EU, η ολοκλήρωση του προγράμματος αναμένεται μέχρι τέλος Μαϊου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις