Σε κρίσιμη κατάσταση αστυνομικός - Έμπορος ναρκωτικών τον χτύπησε με το όχημά του

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται αστυνομικός που υπηρετεί στην Καρδίτσα, όταν σε μπλόκο για την σύλληψη ναρκέμπορου ο δράστης τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του.

του Γιώργου Σόμπολου

Ο αστυνομικός χειρουργείται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Λάρισας και τα τραύματα του είναι εξαιρετικά σοβαρά, κυρίως οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, οι πρώτες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο άτυχος αστυνομικός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και παντρεμένος επίσης με γυναίκα αστυνομικό, συμμετείχε σε μπλόκο αστυνομικών έξω από την Καρδίτσα για την σύλληψη ενός ναρκέμπορου έπειτα από πληροφορίες που είχα για τη διακίνηση ηρωίνης.

Στο σήμα των αστυνομικών, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα αντί να σταματήσει και έπεσε πάνω στον άτυχο αστυνομικό και στην συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη με αστυνομικούς της Καρδίτσας αλλά και της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον δράστη. Στην κατοχή του, βρέθηκαν περίπου 50 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι συνάδελφοι του τραυματία αστυνομικού βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ όλοι στηρίζουν την σύζυγο του αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Περισσότερα σε Ειδήσεις