Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του νέου δημαρχείου

Το εργοτάξιο επισκέφτηκε ο δήμαρχος και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών του νέου δημαρχείου. Με εντατικούς ρυθμούς άρχισαν και συνεχίζονται οι εργασίες για την ανακατασκευή του κτιρίου του πρώην 1ου λυκείου Καρδίτσας σε νέο Δημαρχιακό μέγαρο.

Το έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος και ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του εργοταξίου για την εξέλιξη του.

Ο δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από την έναρξη των εργασιών, συνεχάρη τους υπευθύνους για την πρόοδο που ήδη έχουν καταγράψει και ζήτησε να τηρηθεί το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Όπως είπε, πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που με την ολοκλήρωση του θα αλλάξει την πόλη ενώ θα αναβαθμίσει σημαντικά τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών αλλά και των εργαζομένων στο Δήμο.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ανέφερε: «Με την ολοκλήρωση του έργου, θα αποκτήσουμε ένα νέο σύγχρονο Δημαρχείο στο οποίο οι υπάλληλοι και οι αιρετοί θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και φυσικά οι ίδιοι οι δημότες μας θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες.

Συγχρόνως θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά η ευρύτερη περιοχή του Παυσίλυπου. Ήδη προσεχώς εντάσσουμε και την ανάπλαση του προαύλιο χώρου ώστε σύντομα το έργο ολοκληρωμένο να παραδοθεί προς χρήση».

Πηγή: trikalaola.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις