Πυρπολήθηκε βανάκι με δύο σκυλιά στην Καρδίτσα

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη ένα βανάκι μαζί με δύο σκυλιά μέσα σε αυτό στην ευρύτερη περιοχή του Πετρίλου του Δήμου Αργιθέας στην Καρδίτσα, μετά από εμπρησμό.

Το συμβάν που φέρνει στο φως το KarditsaLive.Net σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της 11ης Ιανουαρίου στην τοποθεσία “Παλιομάνδρι” του Πετρίλου Αργιθέας στην Καρδίτσα και αντιμετωπίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρό καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι σχετίζεται με την υπόθεση τοποθέτησης ανεμογεννητριών στα Άγραφα.

Το συγκεκριμένο βανάκι χρησιμοποιούνταν ώστε να προφυλάσσεται από τις καιρικές συνθήκες και να αναπαύεται ο φύλακας που επόπτευε τον ανεμολογικό ιστό που είχε τοποθετηθεί πρόσφατα στην περιοχή από ιδιωτική εταιρεία για να λάβει τις απαιτούμενες μετρήσεις ανέμου πριν (πιθανά) προχωρήσει σε εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Για το σοβαρό περιστατικό υπήρξε κατάθεση από το φύλακα της περιοχής στην αστυνομία που εξετάζει με προσοχή τα δεδομένα με τη σχετική έρευνα να είναι σε εξέλιξη και να πραγματοποιείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

πηγή: karditsalive.net

Περισσότερα σε Ειδήσεις