Δήμος Θηβαίων: «Γειτονιά σε τάξη» στη συνοικία «Συνοικισμός»

Σε εργασίες συντήρησης πρασίνου και καθαριότητας στη συνοικία του Συνοικισμού της Θήβας προχώρησε ο Δήμος Θηβαίων, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στο πλαίσιο του προγράμματος «Γειτονιά σε Τάξη».

Οι εργασίες περιελάμβαναν αποψιλώσεις χόρτων, καθαριότητα, απολυμάνσεις και άλλες παρεμβάσεις, όπου ήταν απαραίτητο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον καλλωπισμό της πλατείας, με αφαίρεση και των γκράφιτι αυτής, που δημιουργούσαν μία αντιαισθητική εικόνα ενώ θα ακολουθήσουν και φυτεύσεις στα υπάρχοντα παρτέρια.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου δήλωσε σχετικά με τη δράση:

«Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και του επισκέπτη και οι προσπάθειες για μία πόλη καθαρή, όμορφη και φωτεινή συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Σήμερα, επιλέξαμε να στείλουμε το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος από τον παλαιό προσφυγικό Συνοικισμό, έναν συνοικισμό με ιστορία και παράδοση, που δυστυχώς δεν έχει αποκτήσει ακόμα την εικόνα που του αρμόζει. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωσή του και την εξάλειψη των εστιών μόλυνσης, που ελλοχεύουν κινδύνους για τη δημόσια υγεία».

Περισσότερα σε Ειδήσεις