Αποκλειστικό: Οι συγγενείς της νεκρής κρατούμενης στο kedenews

Ξεσηκωμός επικράτησε στις φυλακές Θήβας μετά τον αιφνίδιο θάνατο νεαρής κρατούμενης. Στην kedenews.gr μίλησαν οι συγγενείς του θύματος.

του Γιώργου Σόμπολου

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στη σορό της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο κελί της χθες στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Πρόκειται για την Ατιτζέ Ντεμιρογλου, η οποία όπως καταγγέλλουν οι οικείοι της, είχε πόνους στο στήθος και ζήτησε από τους φύλακες να την εξετάσει γιατρός και να της χορηγήσει άμεσα κάποιο φάρμακο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αποκλειστικά στην kedenews.gr άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της θανούσης, η γυναίκα εάν και διαμαρτυρήθηκε έντονα για πόνους στο στήθος, το μόνο που της δόθηκε ήταν ένα depon, και λίγη ώρα αργότερα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή το κελί της.

Στο άκουσμα της είδησης, οι συγκρατούμενές της ξεσηκώθηκαν, έβαλαν φωτιά σε στρώματα, ενώ για μια ώρα περίπου υπήρξε αναστάτωση στις φυλακές Θήβας.

Αιτία του ξεσηκωμού, όπως καταγγέλλεται, είναι η έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας, ευθύνεται και για τον θάνατό της.

Περισσότερα σε Ειδήσεις