Παρέμβαση του Γιάννη Σταθά για τα ακριβά εισιτήρια στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί εν όψει της Χειμερινής Σεζόν στην τιμολογιακή πολιτική που εφάρμοσε για το νέο έτος 2020 το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Οι περισσότεροι βρίσκουν υψηλή και ειδικά προς τους συλλόγους και τις ομαδικές προσπάθειες σε αυτό το χειμερινό άθλημα.

Το θέμα των «τσιμπημένων» εισιτηρίων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θέτει στο «τραπέζι» στο Διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Στέφανο Βλαστό, ο δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς με σχετική επιστολή. Χαρακτηρίζει αδικαιολόγητες τις αυξήσεις και προτείνει φθηνά εισιτήρια έως 5 ευρώ, για μέλη συλλόγων.

Στην επιστολή του ο κ. Σταθάς χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα από την πολιτική των εισιτηρίων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Η αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο, αφού η περσινή χρονιά ήταν η πιο κερδοφόρα χρονιά στα χρόνια λειτουργίας του Χ.Κ. Παρνασσού.

Επίσης το εισιτήριο που αφορά τα τμήματα υποδομών των Συλλόγων πρέπει να είναι η μέγιστη τιμή στα 5,00 € ανά επίσκεψη, ώστε να έχουν δυνατότητα όλα τα παιδιά απ’ όλη την χώρα να κάνουν σκι στο μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας.»

Πηγή: siriosfm.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις